Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Tranny problems on my 82 700R4

Discussion in 'The Garage' started by k5ohio, Apr 3, 2003.

  1. k5ohio

    k5ohio Newbie

    Joined:
    Apr 3, 2003
    Posts:
    2
    Likes Received:
    0
    I have an 82 Blazer 305, with a 700R4 plenty of goodies, the problem I am currently having is that All of my gears are drive. reverse through first. The linkage going into the tranny is still good and working, it must be internal..any ideas?? thank you very much.
     
  2. Pure Insanity

    Pure Insanity 1/2 ton status

    Joined:
    Mar 17, 2001
    Posts:
    4,579
    Likes Received:
    0
    Location:
    Dade City, Florida
    YIKES, cant say Ive ever heard of that one but I think you need professional help.

    (a tranny shop, whatd ya think I meant? )
     
  3. RATAH

    RATAH 1/2 ton status

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    576
    Likes Received:
    0
    Location:
    Franklin,Ohio
    Iv had that problem,
    the 1,2,clutch paks are burned up
    had to have it rebuild,
     
  4. bryguy00b

    bryguy00b 3/4 ton status

    Joined:
    Apr 7, 2002
    Posts:
    5,587
    Likes Received:
    0
    Location:
    Rochester, N.Y
    well my dad's truck had the linkage messed up..it was of..and reverse was like to notches down and all that wierd stuff...you had to play around with it a little..he just adjusted it and got it back to its normall positions..could that be it? cuase i know sometimes the linklage gets of after a while..hes got a 400 though..
     

Share This Page