Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

TRANNY PROBLEMS

Discussion in '1973-1991 K5 Blazer | Truck | Suburban' started by crazylarry74, Feb 26, 2001.

  1. crazylarry74

    crazylarry74 Registered Member

    Joined:
    Feb 7, 2001
    Posts:
    66
    Likes Received:
    0
    Location:
    Colorado
    I have a th350 in my 74' blazer I pulled it out of a 78' half ton and I installed it myself. The problem is I drove it for a couple of days and one morning I started it up and it wouldn't move in any of the forward gears. It will drive normally in reverse, but when put in drive it just maintains a nuetral idle. I have no idea if it is a major or minor problem. If anyone could offer any help it would be greatly appreciated.
    Crazy Larry 74' K5
     
  2. ken

    ken 1/2 ton status

    Joined:
    Feb 17, 2000
    Posts:
    1,244
    Likes Received:
    0
    Location:
    Anaheim, CA
    Check the fluid level. It's probably too low.

    ken
     
  3. muddin4fun

    muddin4fun 3/4 ton status

    Joined:
    Feb 19, 2001
    Posts:
    5,644
    Likes Received:
    0
    Location:
    N Texas
    I am beginning to notice a trend.....

    [​IMG] Keep your feet dry [​IMG]
    <A target="_blank" HREF=http://muddin4fun.coloradok5.com>http://muddin4fun.coloradok5.com</A>
     
  4. crazylarry74

    crazylarry74 Registered Member

    Joined:
    Feb 7, 2001
    Posts:
    66
    Likes Received:
    0
    Location:
    Colorado
    I have and it is full. I talked to this guy and he said it might be some sort of cylinoid but he wasn't exactly sure. Thanks.
    Crazy Larry
     

Share This Page