Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Transmisson, HELP!

Discussion in 'The Garage' started by BowtieRed, Aug 9, 2004.

  1. BowtieRed

    BowtieRed 1/2 ton status Author

    Joined:
    Dec 31, 2002
    Posts:
    1,776
    Likes Received:
    0
    Location:
    Winston-Salem, NC
    Ok, so i got this new truck with a 700r4. it's just been rebuilt 3 weeks ago. now i lost all gears but first. and this happened the last time the tranny was rebuilt by the same guy the same thing happened. i'm thinking valve body? what do ya'll think? if so, where can i get a stock replacement valve body. oh, and no the valve body wasn't replaced on either rebuild.
     
  2. smprider112

    smprider112 1/2 ton status

    Joined:
    May 1, 2004
    Posts:
    624
    Likes Received:
    0
    Location:
    Beaverton,Oregon
    [ QUOTE ]
    Ok, so i got this new truck with a 700r4. it's just been rebuilt 3 weeks ago. now i lost all gears but first. and this happened the last time the tranny was rebuilt by the same guy the same thing happened.

    [/ QUOTE ]
    Im thinkin you need to find a new tranny guy!! /forums/images/graemlins/whistling.gif sorry not really helpful but true!
     
  3. big83chevy4x4

    big83chevy4x4 3/4 ton status

    Joined:
    Mar 22, 2002
    Posts:
    6,587
    Likes Received:
    0
    Location:
    Sheridan, Michigan
    try a governer and a new builder /forums/images/graemlins/whistling.gif
     
  4. jrsheets

    jrsheets Registered Member

    Joined:
    Mar 15, 2004
    Posts:
    68
    Likes Received:
    0
    Location:
    Katy, Texas
    well, since the exact same thing happened before, i would do whatever you did the first time. Maybe he forgot to put in your 2nd and 3rd gear /forums/images/graemlins/doah.gif

    If its a simple problem it will be the governer or the TV
     
  5. u2slow

    u2slow 1/2 ton status

    Joined:
    May 9, 2001
    Posts:
    2,217
    Likes Received:
    0
    Location:
    BC Canada
    Maybe the T/V cable isn't adjusted properly. /forums/images/graemlins/dunno.gif
     

Share This Page