Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Where did my brakes GO?

Discussion in '1973-1991 K5 Blazer | Truck | Suburban' started by sinchphoto, Dec 29, 2001.

  1. sinchphoto

    sinchphoto 1/2 ton status

    Joined:
    Mar 7, 2000
    Posts:
    366
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern California
    i detached my rear axle and stuck in a 6 degree shim, I never disconnected the rear brakeline and i have no leaks. My brakes were working fine before the shimming. Why is my pedal going all the way to the floor and not stopping?
    common guys help me out, thanks
     
  2. jimmyjack

    jimmyjack 1/2 ton status

    Joined:
    May 11, 2000
    Posts:
    2,290
    Likes Received:
    0
    Location:
    Tucson Az
    Look for a tear or pinch in the hose. Thats all I can think of.

    That jeep thing? Yah I understand it....... Like my Blazer? <a target="_blank" href=http://community.webshots.com/user/blazerk5>http://community.webshots.com/user/blazerk5</a>
    Jim
     
  3. bigblue

    bigblue 1/2 ton status

    Joined:
    Dec 6, 2000
    Posts:
    658
    Likes Received:
    0
    Location:
    southern california
    Yeah look for a kink...

    Surfing is Life...
     
  4. sinchphoto

    sinchphoto 1/2 ton status

    Joined:
    Mar 7, 2000
    Posts:
    366
    Likes Received:
    0
    Location:
    Southern California
    well if theres a tear or pinch shouldnt it be leaking specially when applying the brake?
     

Share This Page