Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Why won't my avatar animate?

Discussion in 'Feedback | Site Announcements' started by Chevy305, Dec 22, 2006.

  1. Chevy305

    Chevy305 6 Lug 14bsf Status Premium Member GMOTM Winner

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Posts:
    11,230
    Likes Received:
    488
    Location:
    New Hampshire
  2. ryoken

    ryoken Puppy Fabricator Premium Member GMOTM Winner

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Posts:
    29,624
    Likes Received:
    1,380
    Location:
    Jersey Shore
    I noticed that this morn too.. Went to load a different skate animation and it comes across as a still..
     
  3. Chevy305

    Chevy305 6 Lug 14bsf Status Premium Member GMOTM Winner

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Posts:
    11,230
    Likes Received:
    488
    Location:
    New Hampshire
    yeah WTF?

    Who really wants a still picture of pengins as their avatar?
     
  4. CK5

    CK5 In my underwear Administrator Premium Member GMOTM Winner Author

    Joined:
    May 19, 1999
    Posts:
    21,623
    Likes Received:
    701
    Location:
    CO
    Maybe when it shrinks the size it stops the animation??
     
  5. Chevy305

    Chevy305 6 Lug 14bsf Status Premium Member GMOTM Winner

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Posts:
    11,230
    Likes Received:
    488
    Location:
    New Hampshire
    could be...
     
  6. sweetk30

    sweetk30 professional hooker Premium Member

    Joined:
    Nov 1, 2004
    Posts:
    25,544
    Likes Received:
    540
    Location:
    horseheads , ny 14845
    check your security stuff. like a firewall or spam blocker those things. i found mine was not alowing me to go to the pigpen and animate those avitars and smiles.
     
  7. ryoken

    ryoken Puppy Fabricator Premium Member GMOTM Winner

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Posts:
    29,624
    Likes Received:
    1,380
    Location:
    Jersey Shore
    In my case, I'm thinking it may have been an auto-resizing thing.. I'
    m on a different comp and not sure the anims where sized down like on my home system..
     

Share This Page