Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

Wipers

Discussion in 'The Garage' started by Blazer1AB, Sep 10, 2005.

  1. Blazer1AB

    Blazer1AB Registered Member

    Joined:
    Sep 1, 2005
    Posts:
    29
    Likes Received:
    0
    Location:
    KC
    Okay, so I bought a K-5 yesterday and I've been kinda tinkering with it. The only thing that I can't figure out is why the wipers wont shut off. You have to pull the fuse. Its an 83 and the wiper switch is on the dash. It has three different settings. The very left and middle settings are both the same slow speeds and the very right is fast. So I assume that the very left is supposed to be OFF. The guys said he replaced the switch and that didn't fix it, so what else could it be? Thanks for any help guys.
     
  2. BrianDamage

    BrianDamage 1/2 ton status

    Joined:
    May 14, 2001
    Posts:
    753
    Likes Received:
    0
    Location:
    Alabama

    maybe he didn't put it in right. :confused: does it have a harness, or seperate wires ?
     
  3. Blazer1AB

    Blazer1AB Registered Member

    Joined:
    Sep 1, 2005
    Posts:
    29
    Likes Received:
    0
    Location:
    KC
    to the top
     
  4. pauly383

    pauly383 Daddy383 Staff Member Moderator

    Joined:
    Jul 22, 2001
    Posts:
    16,217
    Likes Received:
    1
    Location:
    Mesa , Arizona USA
    My 83 came with most the options , Silverado trim .

    Left is off , and from off it can be pushed momentarily even farther left for washer pump and wiper action .

    First position right is intermittant , and the knob turns to set time delay higher or lower .

    Next positon right is low speed constant .

    Last position all the way right is high speed constant .

    Maybe has the wrong switch in it .
     

Share This Page