Dismiss Notice

Welcome To CK5!

Registering is free and easy! Hope to see you on the forums soon.

Score a FREE t-shirt and membership sticker when you sign up for a Premium Membership and choose the recurring plan.

wiring Question

Discussion in 'The Garage' started by 1979jimmy350, Jan 24, 2007.

  1. 1979jimmy350

    1979jimmy350 1/2 ton status

    Joined:
    Mar 24, 2004
    Posts:
    3,069
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ann Arbor Mi
    Im looking to set up a circut for a starter in a Newer Gm, they don't use a start wire like the older ones, the computer senses the loss of voltage to the assories and cranks the engine, how can i wire a switch to bypass the computer? So the circut woudl need to engage a switch when there is voltage loss how would i go about that?
     
  2. 1979jimmy350

    1979jimmy350 1/2 ton status

    Joined:
    Mar 24, 2004
    Posts:
    3,069
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ann Arbor Mi
  3. bear76

    bear76 1/2 ton status

    Joined:
    Oct 16, 2005
    Posts:
    1,065
    Likes Received:
    0
    Location:
    here
    Push button starter?
     
  4. 1979jimmy350

    1979jimmy350 1/2 ton status

    Joined:
    Mar 24, 2004
    Posts:
    3,069
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ann Arbor Mi
    it has a push button now but im trying to get rid of that so the car is less of a hack wiring job
     

Share This Page