Anyone use Skype?

Discussion in 'The Lounge' started by CK5, Feb 11, 2006.

  1. CK5

    CK5 In my underwear Administrator Premium Member GMOTM Winner Author

    Joined:
    May 19, 1999
    Posts:
    22,149
    Likes Received:
    1,455
    Location:
    CO
    Build(s):
    1
    Anyone use Skype? Just curious, the forums now have a Skype option in your control panel.
     
  2. broc944

    broc944 1/2 ton status

    Joined:
    Sep 23, 2005
    Posts:
    1,660
    Likes Received:
    0
    Location:
    Northern Minnesota
    I do not have this option in my CP.
     
  3. sandawgk5

    sandawgk5 3/4 ton status

    Joined:
    Oct 28, 2003
    Posts:
    6,881
    Likes Received:
    1
    Location:
    Kitsap County PACNORWEST
    What is it?

    Ira
     
  4. Seventy4Blazer

    Seventy4Blazer 3/4 ton status

    Joined:
    Apr 21, 2001
    Posts:
    5,634
    Likes Received:
    0
    Location:
    Escondido, CA
    what he said, only im not Ira....
    Grant
     
  5. sandawgk5

    sandawgk5 3/4 ton status

    Joined:
    Oct 28, 2003
    Posts:
    6,881
    Likes Received:
    1
    Location:
    Kitsap County PACNORWEST
    :haha::haha::haha:

    I am Ira:D
     
  6. Seventy4Blazer

    Seventy4Blazer 3/4 ton status

    Joined:
    Apr 21, 2001
    Posts:
    5,634
    Likes Received:
    0
    Location:
    Escondido, CA
    Yes, this we know... but who is Grant?
    Wait, thats me... what is Skype? thats the question....
    Me
     
  7. Seventy4Blazer

    Seventy4Blazer 3/4 ton status

    Joined:
    Apr 21, 2001
    Posts:
    5,634
    Likes Received:
    0
    Location:
    Escondido, CA
    oh, and there is no skype on my CP....
    i dunno what it is but i want it!! NOW!! err, wait.. maybe not....
    i dunno... ill be like a good kalifornikan and let someone tell me what i want... then sue them.
    Grant
     
  8. CK5

    CK5 In my underwear Administrator Premium Member GMOTM Winner Author

    Joined:
    May 19, 1999
    Posts:
    22,149
    Likes Received:
    1,455
    Location:
    CO
    Build(s):
    1
    User CP --> Edit Profile --> "Instant Messaging" section
     
  9. CK5

    CK5 In my underwear Administrator Premium Member GMOTM Winner Author

    Joined:
    May 19, 1999
    Posts:
    22,149
    Likes Received:
    1,455
    Location:
    CO
    Build(s):
    1
  10. Seventy4Blazer

    Seventy4Blazer 3/4 ton status

    Joined:
    Apr 21, 2001
    Posts:
    5,634
    Likes Received:
    0
    Location:
    Escondido, CA
    ahhh... Skype... i see....
    and no. i have a cell phone, and dont like the few poeple with its number...
    Grant
     
  11. MNorby

    MNorby 3/4 ton status Premium Member GMOTM Winner

    Joined:
    Dec 10, 2001
    Posts:
    6,165
    Likes Received:
    118
    Location:
    Powell, Wy
    Build(s):
    2
    my room mate has Skype. It works ok but it kinda choppy talking to him and stuff
     
  12. jekquistk5

    jekquistk5 Weld nekid Premium Member GMOTM Winner

    Joined:
    Jan 18, 2004
    Posts:
    12,108
    Likes Received:
    2,249
    Location:
    Pinckney, MI
    Build(s):
    3
    its allright, but I just use the regular phone/cell phone
     

Share This Page