Can't load pics

Discussion in 'Feedback | Site Announcements' started by ChrisPerry, Jan 26, 2019.

  1. ChrisPerry

    ChrisPerry Dreaming of links Premium Member GMOTM Winner

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Posts:
    2,238
    Likes Received:
    1,882
    Location:
    Ventura Ca
    Build(s):
    1
    For the last 4 days I can't get photos to upload in a post. I click the box that says...upload file or photo, it allows me to select a pic then nothing. It usually shows it uploading, shows thumbnails, ect.

    I'm wondering if it's an issue with my android phone or...?
     
  2. sweetk30

    sweetk30 selective wrench turner guy Premium Member

    Joined:
    Nov 1, 2004
    Posts:
    30,846
    Likes Received:
    5,867
    Location:
    horseheads , ny 14845
    Build(s):
    4
    last few days even land line computers have been weird here in my shop or even the local parts store in town was slow as crap .

    i think the internet has a head cold .
     
    YOUNGBLOOD13 likes this.
  3. Bent77

    Bent77 Blue long beds are sexy Staff Member Moderator GMOTM Winner

    Joined:
    Dec 3, 2002
    Posts:
    23,439
    Likes Received:
    27,977
    Location:
    colorado
    Build(s):
    1
    D8312B3A-27CF-493E-9F7D-0B7E66328C53.jpeg

    That loaded right in for me, using iPhone

    As always, shut it off and start over. See what happens
     
  4. Bent77

    Bent77 Blue long beds are sexy Staff Member Moderator GMOTM Winner

    Joined:
    Dec 3, 2002
    Posts:
    23,439
    Likes Received:
    27,977
    Location:
    colorado
    Build(s):
    1
    That said, I have issues with the Samsung tablet. Does exactly what you said. I haven’t tried to resolve it.
     
  5. ChrisPerry

    ChrisPerry Dreaming of links Premium Member GMOTM Winner

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Posts:
    2,238
    Likes Received:
    1,882
    Location:
    Ventura Ca
    Build(s):
    1
    Tried hard and soft reboot on phone with no luck. I'll download a different browser and see if that works....
     
  6. ChrisPerry

    ChrisPerry Dreaming of links Premium Member GMOTM Winner

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Posts:
    2,238
    Likes Received:
    1,882
    Location:
    Ventura Ca
    Build(s):
    1
    20190123_200923.jpg

    Ok, downloaded Chrome and alls well. Must be a browser issue
     
  7. sweetk30

    sweetk30 selective wrench turner guy Premium Member

    Joined:
    Nov 1, 2004
    Posts:
    30,846
    Likes Received:
    5,867
    Location:
    horseheads , ny 14845
    Build(s):
    4
    nice slant 6 there joe dirt :burnout:
     
    Justin V likes this.
  8. ChrisPerry

    ChrisPerry Dreaming of links Premium Member GMOTM Winner

    Joined:
    Jan 22, 2009
    Posts:
    2,238
    Likes Received:
    1,882
    Location:
    Ventura Ca
    Build(s):
    1
  9. Bent77

    Bent77 Blue long beds are sexy Staff Member Moderator GMOTM Winner

    Joined:
    Dec 3, 2002
    Posts:
    23,439
    Likes Received:
    27,977
    Location:
    colorado
    Build(s):
    1
    @CK5
    @imiceman44 and I were discussing this morning issues with loading pictures
    We both have Samsung units as well, mine is very new

    Was there a change in the site software? Or are several of us chasing Samsung software issues?
     
  10. CK5

    CK5 In my underwear Administrator Premium Member GMOTM Winner Author

    Joined:
    May 19, 1999
    Posts:
    22,410
    Likes Received:
    1,830
    Location:
    CO
    Build(s):
    1
    No change on the software side of things.
     
  11. imiceman44

    imiceman44 Hoarder extraordinaire Premium Member

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Posts:
    17,593
    Likes Received:
    1,900
    Location:
    Lincoln, CA
    Build(s):
    4
    Let's see...
    Yep still not working.
    I will try on my laptop
     
  12. skunked

    skunked Orange Block Because Chevy Premium Member GMOTM Winner

    Joined:
    Feb 27, 2013
    Posts:
    14,529
    Likes Received:
    15,954
    Location:
    Placer County CA
    Build(s):
    2
    Don't those samsung phones also explode? :rotfl:

    The icommie phone is working fine
     
  13. imiceman44

    imiceman44 Hoarder extraordinaire Premium Member

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Posts:
    17,593
    Likes Received:
    1,900
    Location:
    Lincoln, CA
    Build(s):
    4
    Not my s7
     
  14. imiceman44

    imiceman44 Hoarder extraordinaire Premium Member

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Posts:
    17,593
    Likes Received:
    1,900
    Location:
    Lincoln, CA
    Build(s):
    4
    Let's see here
    Ok switch to chrome and it works
    My Samsung internet browser is the problem.
    But it had been working until about 2 months ago maybe...

    20180918_134501.jpg
     
  15. sweetk30

    sweetk30 selective wrench turner guy Premium Member

    Joined:
    Nov 1, 2004
    Posts:
    30,846
    Likes Received:
    5,867
    Location:
    horseheads , ny 14845
    Build(s):
    4
    tryed to send a email to a company the last 2 days 5 times and nothing . even when i replied to there sent email .

    i switch it up and send it from my junk mail email address and bam right in no problems . and both emails are the same place also . . . . go figure ?

    oh ya i use firefox and a pc .
     
  16. Bent77

    Bent77 Blue long beds are sexy Staff Member Moderator GMOTM Winner

    Joined:
    Dec 3, 2002
    Posts:
    23,439
    Likes Received:
    27,977
    Location:
    colorado
    Build(s):
    1
    @joedirt1

    Once you get some posts, if you suffer this issue with a Samsung, you may need to update or change browsers
     

Share This Page