Pic hosting not working???

Discussion in 'Feedback | Site Announcements' started by 73k5blazer, Jun 14, 2020.

  1. 73k5blazer

    73k5blazer End the H1B Program! Premium Member

    Joined:
    Dec 28, 2001
    Posts:
    5,302
    Likes Received:
    469
    Location:
    The Rustbelt
    Build(s):
    1
    I post pics from my own website (https://snyderworld.org) on here for years (15+ years?). Now my pics show red x's. (example : https://ck5.com/forums/threads/june-14th-1987.340428/#post-4087300 )
    I have a redirect to https so all my old posts pic urls which have never changed work. Since about 3-4 years ago i use https nativly when I post. I switched years ago to SSL certs and it worked I know at least up until a month or two ago my pics used to show here.

    All the SSL website checkers show my site as trusted and good.
    --------
    Results for https://snyderworld.org:
    Trusted Yes
    Mozilla Apple Android Java Windows CentOS AIX Solaris openSUSE Fedora
    --------

    So why on CK5 are my pics from my website that I insert show as red x's all of a sudden when nothing on my end has changed for at least a year???
     
    Last edited: Jun 14, 2020
  2. CK5

    CK5 In my underwear Administrator Premium Member GMOTM Winner Author

    Joined:
    May 19, 1999
    Posts:
    22,882
    Likes Received:
    2,803
    Location:
    CO
    Build(s):
    1
    You should be able to simply use your image URL.
    [​IMG]
     
  3. CK5

    CK5 In my underwear Administrator Premium Member GMOTM Winner Author

    Joined:
    May 19, 1999
    Posts:
    22,882
    Likes Received:
    2,803
    Location:
    CO
    Build(s):
    1
    Hmmm, everything is correct on this side so I don't know, maybe ask your host?
     
  4. 73k5blazer

    73k5blazer End the H1B Program! Premium Member

    Joined:
    Dec 28, 2001
    Posts:
    5,302
    Likes Received:
    469
    Location:
    The Rustbelt
    Build(s):
    1
    I'm my own host, servers in my basement! Always have been. I've been posting pics here for years from my website in this manner and they've always worked up until well I can only say about a month ago for sure. . I'm using the pic url or image insert and put in url as always. I can paste those urls to my browser and they show up just fine. They continue to work on other sites, just not here at ck5.
    Usually it's a result of your proxying engine not trusting the website or thinking the website from where the pic is coming from is not trusted, but all the ssl checker places show my cert's as good and website as trusted no issues. Definitely something here on this site blocking.
     
  5. CK5

    CK5 In my underwear Administrator Premium Member GMOTM Winner Author

    Joined:
    May 19, 1999
    Posts:
    22,882
    Likes Received:
    2,803
    Location:
    CO
    Build(s):
    1
    Hmm, haven't touched that in a few years.
     

Share This Page