Slow page loading

Discussion in 'Feedback | Site Announcements' started by rampage, Mar 3, 2020.

  1. rampage

    rampage 1/2 ton status Premium Member

    Joined:
    Mar 20, 2001
    Posts:
    4,368
    Likes Received:
    2,340
    Location:
    Humboldt/Pacifica, CA
    In the past few days I've noticed that in Firefox when I refresh a page the load progress bar stops at about 90% for about 1:15 and then finishes loading. Figured it may just be a Firefox issue so I tried with Safari too. The page load status bar stops there at about 30% for 1:15 also, then finishes loading. I tried closing the Apps and relaunching them but that doesn't help.

    This is only happening on my iPhone, my laptop loads just fine using either Firefox or IE. All my software is up to date on my iPhone. Curious if something is waiting to time out or if it's actually loading something and eating up my data. When it hangs I can stop the page from loading and all the links work. Just wondering if it's something on my end or if you changed anything recently since it's only happening on this site. :confused:
     
  2. skunked

    skunked phat block slush machine Premium Member GMOTM Winner

    Joined:
    Feb 27, 2013
    Posts:
    16,172
    Likes Received:
    19,235
    Location:
    Placer County CA
    Build(s):
    2
    It’s been happening to me too.
     
    rampage likes this.
  3. rampage

    rampage 1/2 ton status Premium Member

    Joined:
    Mar 20, 2001
    Posts:
    4,368
    Likes Received:
    2,340
    Location:
    Humboldt/Pacifica, CA
    Just on your phone or laptop? If it’s just your phone, is it an iPhone also?
     
  4. skunked

    skunked phat block slush machine Premium Member GMOTM Winner

    Joined:
    Feb 27, 2013
    Posts:
    16,172
    Likes Received:
    19,235
    Location:
    Placer County CA
    Build(s):
    2
    On the iphone I’ve noticed it. Unfortunately another site issue prevents me from logging in behind my firewall so I can’t access from a PC any longer.
     
  5. CK5

    CK5 In my underwear Administrator Premium Member GMOTM Winner Author

    Joined:
    May 19, 1999
    Posts:
    22,771
    Likes Received:
    2,652
    Location:
    CO
    Build(s):
    1
    I noticed that too,
    I noticed this also on my desktop fire fox browser, MS Edge browser works fine on desktop and chrome on my android is fine. Looking on fire fox, their last release was February 18, 2020 (Release 73.0.1).
    Not sure if FF issue or something else at this point.
     
  6. rampage

    rampage 1/2 ton status Premium Member

    Joined:
    Mar 20, 2001
    Posts:
    4,368
    Likes Received:
    2,340
    Location:
    Humboldt/Pacifica, CA
    But as I said, Safari on my iPhone does the same thing so it’s not isolated to FF and FF on my laptop is fine. Wonder why you see it on your desktop and I don’t see it on my laptop. BTW: my laptop is running Windows 10 if that matters.
    I’ve narrowed it down as far as I can which I why I’m trying to hand the bug ticket off to you (yeah, I use to test software/firmware in my younger days). :D
     
  7. CK5

    CK5 In my underwear Administrator Premium Member GMOTM Winner Author

    Joined:
    May 19, 1999
    Posts:
    22,771
    Likes Received:
    2,652
    Location:
    CO
    Build(s):
    1
    OK thanks! Everything for me at least loads fine it's just the progress bar keeps going for a minute. For now I'm going to just put a piece of tape over it so I don't look at it. :rotfl:
     
    rampage likes this.
  8. rampage

    rampage 1/2 ton status Premium Member

    Joined:
    Mar 20, 2001
    Posts:
    4,368
    Likes Received:
    2,340
    Location:
    Humboldt/Pacifica, CA
    Yep, loads fine for me too. Just wondering if it’s eating data while on cellular. That’s why I try to remember to make it stop loading, but sometimes I get distracted by the pics. :doah:
     
  9. rampage

    rampage 1/2 ton status Premium Member

    Joined:
    Mar 20, 2001
    Posts:
    4,368
    Likes Received:
    2,340
    Location:
    Humboldt/Pacifica, CA
    @CK5 Did it mysteriously start loading faster or did you work some magic?
     
    skunked likes this.
  10. rksjd8420

    rksjd8420 1/2 ton status Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Posts:
    215
    Likes Received:
    120
    Location:
    Roby Texas
    It wasn’t doing it this morning but is back to doing it again now.
     
  11. rksjd8420

    rksjd8420 1/2 ton status Premium Member

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Posts:
    215
    Likes Received:
    120
    Location:
    Roby Texas
    And now it is working fine.
     
  12. rampage

    rampage 1/2 ton status Premium Member

    Joined:
    Mar 20, 2001
    Posts:
    4,368
    Likes Received:
    2,340
    Location:
    Humboldt/Pacifica, CA
    I think someone is messing with us. :screwy:
     
  13. ryoken

    ryoken Puppy Fabricator Premium Member GMOTM Winner

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Posts:
    32,800
    Likes Received:
    6,751
    Location:
    Jersey Shore
    Build(s):
    3
    mine was doing the load spinny thing too.. tho the page was already loaded... been doing it off and on for a few days i guess.. and that's chrome on my desktop....
     
    rampage likes this.
  14. ryoken

    ryoken Puppy Fabricator Premium Member GMOTM Winner

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Posts:
    32,800
    Likes Received:
    6,751
    Location:
    Jersey Shore
    Build(s):
    3
    the other thing that has been going on lately, for probably the same time period is, all my subscribed icon/avatars to the left are no longer showing up with the threads i've posted in....
     
  15. ryoken

    ryoken Puppy Fabricator Premium Member GMOTM Winner

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Posts:
    32,800
    Likes Received:
    6,751
    Location:
    Jersey Shore
    Build(s):
    3

    any info @CK5 ?


    still doing this... no big, just wanna let ya know sumfin's funky in da house... ;)
     
  16. CK5

    CK5 In my underwear Administrator Premium Member GMOTM Winner Author

    Joined:
    May 19, 1999
    Posts:
    22,771
    Likes Received:
    2,652
    Location:
    CO
    Build(s):
    1
    Are you talking about the reading glasses icon?
     
  17. ryoken

    ryoken Puppy Fabricator Premium Member GMOTM Winner

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Posts:
    32,800
    Likes Received:
    6,751
    Location:
    Jersey Shore
    Build(s):
    3

    when you've replied to a thread, it normally has you're avatar next to it when something new is posted in it... that no longer comes up...
     
  18. CK5

    CK5 In my underwear Administrator Premium Member GMOTM Winner Author

    Joined:
    May 19, 1999
    Posts:
    22,771
    Likes Received:
    2,652
    Location:
    CO
    Build(s):
    1
    Interesting, that still works for me. Anyone else seeing that?
     
  19. ryoken

    ryoken Puppy Fabricator Premium Member GMOTM Winner

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Posts:
    32,800
    Likes Received:
    6,751
    Location:
    Jersey Shore
    Build(s):
    3

    hmmm, now it's working...
     
  20. imiceman44

    imiceman44 Hoarder extraordinaire Premium Member

    Joined:
    Aug 5, 2002
    Posts:
    20,780
    Likes Received:
    4,647
    Location:
    Lincoln, CA
    Build(s):
    5
    I have the same problem occasionally on my android with chrome, the loading feels like it is frozen.
    I used to wait for it now I just cancel and click again and it loads quickly.
    It's been doing this for at least a year, nothing new.
    I always assume these things happen randomly, that's what I learned from my computer maintenance days.
    Doesn't bother me.
     

Share This Page