Windows "Print Screen" question

Discussion in 'The Lounge' started by CK5, Dec 29, 2004.

  1. CK5

    CK5 In my underwear Administrator Premium Member GMOTM Winner Author

    Joined:
    May 19, 1999
    Posts:
    22,148
    Likes Received:
    1,454
    Location:
    CO
    Build(s):
    1
    OK, how do I do a print screen so the cursor shows as well? Using the print screen does not show my pointer, must be one of the function keys??
     
  2. Resurrection_Joe

    Resurrection_Joe 1 ton status

    Joined:
    Jan 9, 2002
    Posts:
    17,372
    Likes Received:
    0
    Location:
    Gettysburg, SD
    Open it up in paint and draw a little arrow!

    Why do you need the cursor in there?
     
  3. readymix

    readymix 3/4 ton status

    Joined:
    May 30, 2004
    Posts:
    6,706
    Likes Received:
    27
    Location:
    Murrieta, California
    You will have to use a seperate app for that.

    or...like RJ said just paint it in
     
  4. big83chevy4x4

    big83chevy4x4 3/4 ton status

    Joined:
    Mar 22, 2002
    Posts:
    6,587
    Likes Received:
    0
    Location:
    Sheridan, Michigan
    you could always get the camera out and take a pic of the screen. :smirk:
     
  5. H0BBEZ

    H0BBEZ Registered Member

    Joined:
    Sep 19, 2001
    Posts:
    38
    Likes Received:
    0
    Location:
    Frederick, CO
    IrfanView can do it, and it's freeware. http://www.irfanview.com/ Just goto the Option menu and Capture/Screenshot. It should give you a setup that has a checkbox to include the cursor.
     

Share This Page