TyJeevs
Newbie
Hi everyone I'm brand new to this forum but it seemed like a great place to get inside knowledge. I've owned a 1989 k5 before and was forced to sell it years ago. Im now in the market for another... the difference is that the one Im looking at is 1983 6.2 diesel. I've never owned a diesel before but have wanted one for years. I've read through jesse james buyers guide for k5s which was awesome btw thanks jesse! Anyhow what can you all tell me to look for in a diesel? Any and all insider things to look for would be awesome considering Ive never owned a diesel thanks guys!
Here's what I'm working with
1983 K-5 BLAZER 6.2 DIESEL BANKS TURBO SYSTEM, TURBO HYDRO 400 TRANSMISSION, 205 TRANSFER CASE, LARGE 43-GALLON FUEL TANK, AIR CONDITIONING, POWER WINDOWS & TAILGATE, POWER DOOR LOCKS, POWER STEERING, CRUISE CONTROL, DEEP TINT ON REAR SLIDERS & TAILGATE GLASS, B&M FLOOR SHIFTER W/STICK TILT-STEERING COLUMN, RUNS EXCELLENT, LESS THAN 17K ON NEW GM CRATE ENGINE, BANKS TURBO SYSTEM INJECTORS & PUMP SET UP BY INJECTOR SERVICE COMPANY, NEW SHOCKS, NEW BRAKES, DANA 60 FRONT, 14 BOLT REAR, SERVICED WHEEL BEARINGS & SEALS FRONT & REAR AXLES, CLEAN INTERIOR, NEEDS PAINT
obliviously that's in the sellers own words and I'm always skeptic... thanks for the help guys!!
Here's what I'm working with
1983 K-5 BLAZER 6.2 DIESEL BANKS TURBO SYSTEM, TURBO HYDRO 400 TRANSMISSION, 205 TRANSFER CASE, LARGE 43-GALLON FUEL TANK, AIR CONDITIONING, POWER WINDOWS & TAILGATE, POWER DOOR LOCKS, POWER STEERING, CRUISE CONTROL, DEEP TINT ON REAR SLIDERS & TAILGATE GLASS, B&M FLOOR SHIFTER W/STICK TILT-STEERING COLUMN, RUNS EXCELLENT, LESS THAN 17K ON NEW GM CRATE ENGINE, BANKS TURBO SYSTEM INJECTORS & PUMP SET UP BY INJECTOR SERVICE COMPANY, NEW SHOCKS, NEW BRAKES, DANA 60 FRONT, 14 BOLT REAR, SERVICED WHEEL BEARINGS & SEALS FRONT & REAR AXLES, CLEAN INTERIOR, NEEDS PAINT
obliviously that's in the sellers own words and I'm always skeptic... thanks for the help guys!!
. He's asking $6500 thanks