Auto locks don’t work??

Discussion in 'Interior - Stock & Custom' started by Williebeaman, Oct 8, 2019.

  1. Williebeaman

    Williebeaman Registered Member Premium Member

    Joined:
    Jan 4, 2019
    Posts:
    65
    Likes Received:
    3
    Location:
    Austin tx
    So I bought my blazer back in January and the electric locks have never worked. And as a matter of fact sometimes if the door gets locked it can be a real pain to get it to unlock. The power windows work fine albeit slow. What could my issue be? I guess my only option is to take apart my doors? I’m just scared I’ll never get the door panels to snap back on and be nice and tight or I’ll break some old plastic or something. Any advice? It’s a 89 jimmy 350 tbi 700r4
     
  2. frankin5

    frankin5 Super Mall Crawler Premium Member

    Joined:
    Oct 15, 2002
    Posts:
    2,387
    Likes Received:
    751
    Location:
    chico,calif
    Have you checked the fuse. Does make any noise when you press a switch. Does it not work from either side. Does the relay under dash click when you use switch on either door. Are you switches in operating condition. There is an inline fuse.
     

    Attached Files:

  3. Williebeaman

    Williebeaman Registered Member Premium Member

    Joined:
    Jan 4, 2019
    Posts:
    65
    Likes Received:
    3
    Location:
    Austin tx
    No I haven’t checked fuse. It makes absolutely no noise or attempt to lock or unlock and neither side works.
     
  4. kennyw

    kennyw N9PHW Premium Member

    Joined:
    Jun 9, 2002
    Posts:
    14,135
    Likes Received:
    1,265
    Location:
    Stevens Pass Highway, WA
    Build(s):
    10
    You need to spend some time with a multimeter checking for power and continuity.
     

Share This Page